menu
Word Lid
Bestuurswissel

Na ruim 21 jaar als voorzitter van Vlaams Belang Oostende, heeft Patrick De Vyt besloten de fakkel over te dragen wegens de snelle digitale evolutie. Patrick blijft actief als gemeenteraadslid en als bestuurslid van de afdeling.

Patrick Deschuytter wordt na ruim 21jaar aan de zij van Patrick De Vyt te staan als ondervoorzitter, de nieuwe voorzitter van Vlaams Belang Oostende. Door zijn jarenlange ervaring en kennis als ondervoorzitter zijn wij ervan overtuigd dat dit het lokaal bestuur zeker ten goede zal komen en dat de vaste waarden van de partij zullen blijven vertegenwoordigd worden.

Aangezien de partij in het algemeen ook de verjonging doorzet, blijven wij in Oostende uiteraard niet achter. Niels Delbaere wordt de nieuwe ondervoorzitter. Niels is reeds enkele jaren actief binnen het bestuur van Vlaams Belang Oostende en werkt reeds geruime tijd mee achter de schermen. Met Niels zal een jonge en vernieuwende wind door het bestuur en daarmee ook door de afdeling waaien.

Wij wensen alvast Patrick De Vyt te bedanken voor zijn jarenlange inzet als voorzitter. Alsook wensen wij Patrick Deschuytter en Niels Delbaere veel succes in hun nieuwe functie.

In 2024 is het aan ons!

(Van links naar rechts: Niels Delbaere, Patrick De Vyt, Patrick Deschuytter)

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF